Feltöltés alatt!
Regisztráljon, hogy értesülhessen a friss tartalmakról!
A holland sütő (Dutch Oven) klasszikus öntöttvas edény, mellyel nyílt tűzön főznek. Három lábbal vagy talapzattal rendelkezik, hogy a parázsban stabilan álljon.
A holland sütőket a 17. század óta használják és nélkülözhetetlen elemnek bizonyultak a szabadban történő főzés során.
A név valószínűleg a holland kereskedőktől származik, akik házról házra adták el a edényeket.
Az öntöttvas edények hamarosan népszerűvé váltak mely népszerűségét még ma is őrzi.
Ismerje meg Ön is a The Windmill® termékeit! Eredeti Holland design.
Nem fog csalódni! Kiválóan illeszkedik klasszikus Magyar ételek elkészítéséhez is!
Az öntöttvas serpenyők konyhai és kültéri használatra lettek kifejlesztve,
alkalmas gáz, indukciós és kerámia főzőlapokhoz, grillsütőkhöz, kamadokhoz.
Készíthető benne leves, pörkölt, sütemény, rakott ételek, sültek stb... , de lehet benne sütni, pizzát és kenyeret is.